Producten
Product zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken
Wat zijn muurteksten?

Waar komen eigenlijk de muurstickers vandaan, waar komt het idee vandaan om muurstickers te gaan maken.

Eigenlijk is dat niet zo heel moeilijk. Men doet het al jaren. Maar dan in de vorm van Graffiti. Graffiti is het op straat of op een andere min of meer openbare plaats met verf of verfstift (ook wel paintmarker genoemd) aanbrengen van mededelingen of afbeeldingen. Graffiti bestaat echter ook als kunstvorm.

Maar omdat Graffiti zo definitief is en zo kostbaar zijn wij het in sticker vorm gaan maken. Met de computer kunnen we elke tekst maken die u maar wilt en kunnen we elke tekening maken die u maar wilt. Zo kunt u uw muur veranderen in een mooi stukje kunst of voorzien van een mooie tekst of spreuk.

 

Wat zijn muurstickers

Muurstickers zijn decoratieve elementen of motieven die geprint zijn op stevig papier of vinyl.

Die decoratieve elementen variëren van bloemen tot personen en voor kinderen vind je vaak grappige dieren, dino’s of vissen. Muurstickers van papier zijn op een ecologische wijze gedrukt maar kunnen enkel binnen en op niet te vochtige plaatsen gebruikt worden. De stickers van vinyl kunnen vaak ook buiten of bijvoorbeeld in een badkamer gebruikt worden.

Talloze mogelijkheden

Met  muurstickers kan je een kinderkamer snel opnieuw decoreren. Zo bestaan er thema’s rond ridders, piraten, dieren uit de zoo, dieren van de boerderij en voor de jongens zijn er natuurlijk de auto’s. Maar er bestaat ook een meetlat sticker waarop je kan aflezen hoe groot je kinderen al zijn. Deze sticker en enkele andere Disney decoratie ideeën vind je terug in één van onze posts.

Ook voor de woonkamer zijn er heel wat thema’s beschikbaar. Zo zijn er de klassieke zonnebloemen en rozen, maar ook retro sticker in de vorm van bollen en sinds kort een uitgave van skyline stickers. Helemaal uit zullen muurstickers nooit meer zijn. Net als behangpapier kan je ze vandaag in zoveel verschillende kleuren en vormen krijgen dat je altijd wel wat leuks kan vinden. Daarnaast zijn ze zo gemakkelijk op de muur te kleven en er weer af te krijgen, dat je de kinderkamer -goedkoop - jaarlijks kan renoveren.

Met andere woorden, wandteksten zijn gewoon leuke voetnoten aan de muur. Zo heb je weer een hele nieuwe decoratie aan je muur, deur of meubel.
Waar je niet heel je spaarpot voor om hoeft te gooien om toch een mooie en nieuwe frisse uitstraling te kunnen geven aan je huis.

Want je kunt je muren, deuren en meubels heel goedkoop een nieuwe uitstraling geven.

Vergeet niet dat een huis de ziel is van degene die erin woont.