Producten
Product zoeken
Zoekterm(en)

Zoeken

Verzenden

Alle verzendingen van iezieart worden met zorg ingepakt en verzonden. Je ontvangt een email zodra de bestelling verstuurd is.
De kosten voor een verzending variëren per bestelling van € 1.75, € 2.95 of € 6.75 
Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis geleverd op het gewenste adres.

De producten worden verpakt in een speciale brievenbusdoos waardoor de stickers niet kunnen beschadigen.
Mocht je kiezen voor de track & trace optie, wordt de sticker verzonden in een koker of doos en ontvang je per email de track & trace code.

Retourneren
Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van reden te annuleren/retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact opnemen met info@iezieart.nl

Kosten retourneren
De kosten voor het retour zenden van huis naar onze webwinkel zijn voor je eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een track en trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst.

Uitzondering van retourneren.
Wij nemen producten niet retour indien: 
*Producten die door eigen toedoen beschadigd zijn.
*Pakketten die niet voldoende gefrankeerd zijn
*Producten die door iezieart tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de klant, zoals ontwerpen speciaal op verzoek van de klant gemaakt.
*Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn, bv stickers met daarin namen verwerkt.

Garantie
Mocht een product een productiefout hebben, kun je het product retourneren in overleg met ons. Neem hiervoor de volgende punten in acht:
*Producten die opzettelijk beschadigd zijn, vallen niet onder de garantie. *Producten die beschadigd zijn omdat ze op een niet geschikte ondergrond geprobeerd zijn te plakken, vallen niet onder de garantie.
De ondergrond dient zo glad mogelijk te zijn. Bij twijfel kan er altijd een teststicker aangevraagd worden.


 
Bezig met laden...